luni, 28 mai 2007

INTERNETUL

Orice ar fi in ziua de azi nu mai putem trai fara calculator ,este foare important atat pentru noi,elevii cat si pentru parinti,profesori etc.Toti adolescentii sunt captivati de internet,orice informatie este luata de pe internet,astazi dai click si gata referatul.
Unde sunt timpurile de demult, unde elevii stateau in biblioteci,la sala de lectura,citeau si rezolvau temele????Au trecut;acum omul a descoperit noi tehnici de comunicare care le sureaza munca.
Eu consider ca internetul perturba viata tineretului din ziua de azi, deoarece acestia refuza categoric sa citeasca operele care nu sunt date de profesori pentru lectura obligatorire, in conformitate cu programa scolara,sau macar sa citeasca din propria dorinta fara nici un fel de oblogatie.
Intradevar,internetul ne usureaza munca dar daca este folosit in mod excesiv ne va afecta mai tarziu;deoarece la un examen spre exemplu nu avem calculatorul linga noi si trebuie sa muncim cu propriile forte pentru a reusi sa trecem cu bine de acel examen.
Cartile ne cheama ,ne soptesc cuvinte dulci,insa noi nu realizam si ne aruncam in lumea virtuala de unde cu greu ne vom putea intoarce in lumea reala ,daca nu vom avea vointa si forta necesara.

Niciun comentariu: